ЗА НАС

„ДЖЕЙ КЕЙ ФАРМА“ ООД

ЗА „ДЖЕЙ КЕЙ ФАРМА“ ООД

„Джей Кей Фарма“ ООД е търговец на едро на лекарства и медицински изделия и внася детските продукти и продуктите за лична хигиена на Kimberly-Clark в България.

Kimberly-Clark е добре позната в световен мащаб американска компания, която произвежда разнообразни детски продукти и продукти за лична хигиена, които се отличават с функционалност и висока безопасност за здравето на децата.. Марките на компанията са неизменна част от ежедневието на хората в повече от 175 страни по света.

„Джей Кей Фарма“ ООД предлага в България следните марки на Kimberly-Clark: Huggies, Kleenex и Kotex.

Kimberly-Clark  предлага пелените за еднократна употреба Huggies от 1978 година. Продуктовата гама предлагана от „Джей Кей Фарма“ ООД на пазара в страната включва пелени за новородени, пелени, пелени гащички, DRYNITES пелени гащички, Pull-Ups пелени гащички, Little Swimmers бански пелени.

„Джей Кей Фарма“ ООД също така е вносител и на разнообразните и висококачествени Huggies бебешки мокри кърпички.

„Джей Кей Фарма“ ООД предлага и световноизвестната марка кърпички Kleenex. Kleenex е синоним на високо качество и чистота. Марката Kleenex се ползва с голямо доверие в световен мащаб и е добре позната на потребителите.

„Джей Кей Фарма“ ООД предлага на българския пазар и дамските превръзки и тампони на Kotex.

Стремежът на „Джей Кей Фарма“ ООД е да поддържа 100% клиентска удовлетвореност посредством отлични цени, гъвкавост и разнообразие от предлагани продукти и услуги.